Подруга

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Подруга » Test forum » Шукаю компанію архітектурну котра створить будинок мрії

Шукаю компанію архітектурну котра створить будинок мрії

Posts 1 to 2 of 2

1

Порадьте, будь ласка, студію архітектури та дизайну, яка має досвід у проєктуванні інтер'єрів великих будинків у японському стилі. Я шукаю команду, яка розуміє особливості цього стилю, зокрема використання природних матеріалів, мінімалізм і гармонію з природою, та зможе інтегрувати це в сучасний простір.

0

2

Коли ми вирішили створити власний ідеальний простір, звернулися до Makhno Studio, і це було одне з найкращих рішень. Перш за все, нас вразив комплексний підхід студії. Вони не просто розробили план, а врахували кожну деталь — від розташування меблів до оздоблення стін. Кожен етап був продуманий, а ідеї, запропоновані дизайнерами, були справді неповторними. Думаю, вам може бути цікавий класичний японський дім Kyoto house https://makhnostudio.com/uk/project/kyoto-house/ вони поєднали сучасний стиль з автентичними техніками, що створює атмосферу унікального затишку. Всі матеріали, які вони використовували, були екологічними і натуральними, що додало інтер’єру природного тепла. Також мене вразила кераміка від студії — це справжні витвори мистецтва! Makhno Studio створила для нас простір, у якому хочеться жити і творити. Щиро рекомендую звернутися саме до них, якщо мрієте про оселю, яка надихатиме

0

You are here » Подруга » Test forum » Шукаю компанію архітектурну котра створить будинок мрії